- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Αναρτήθηκε από
skaner
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
για μεγέθυνση ροδάκι να ανοίξει με φακό |
MATERIALS
CRETE MILLS Flour Soft: 100 g. (2/3 cup)
Egg Yolks: 4
Egg white: 4
Sugar: 125 g. (1/2 cup)
Baking powder; 50 gr. (3 spoons)
Powdered Sugar: 60 g. (4 spoons)
Preheat the oven to 180°C
Beat the yolks with 1/3 of the sugar.
Beat the egg whites until they become a meringueand finally add the rest of the sugar and the baking powder.
Gently mix the yolks with the whites.
Sift the flour and mix gently.
Line the baking sheet with parchment paper.
Transfer the mixture to a cornet and make 8 cm sticks
Bake for 12-15 minutes.
Let them cool andsprinkle them with powdered sugar.
///////////////////////////////////////////
مواد
طحين كريت ناعم: 100 جم. (2/3 كوب)
صفار البيض: 4
بياض البيض: 4
السكر: 125 جم. (1/2 كوب)
مسحوق الخبز؟ 50 غرام (3 ملاعق)
سكر بودرة: 60 جم. (4 ملاعق)
يُسخن الفرن على حرارة 180 درجة مئوية
اخفقي الصفار مع ثلث السكر.
يخفق بياض البيض حتى يصبح مرنغ ثم يضاف في النهاية باقي السكر والباكنج باودر.
اخلطي الصفار بلطف مع البياض.
ينخل الدقيق ويخلط برفق.
ضع ورق زبدة على صينية الخبز.
انقلي المزيج إلى كورنيه واصنعي أعواد بطول 8 سم
اخبزيها لمدة 12-15 دقيقة.
دعهم يبردوا ورشهم بالسكر البودرة.
//////////////////////////////////
ՆՅՈՒԹԵՐ
CRETE MILLS Ալյուր Փափուկ՝ 100 գ. (2/3 բաժակ)
Ձվի դեղնուց՝ 4
Ձվի սպիտակուց՝ 4
Շաքարավազ՝ 125 գ։ (1/2 բաժակ)
Փխրեցուցիչ? 50 գր. (3 գդալ)
Շաքարի փոշի՝ 60 գ. (4 գդալ)
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180°C
Դեղնուցները հարել շաքարավազի 1/3-ի հետ։
Սպիտակուցները հարում ենք այնքան, մինչև դառնա բեզե և վերջում ավելացնում մնացած շաքարավազն ու փխրեցուցիչը։
Նրբորեն խառնել դեղնուցները սպիտակներով։
Ալյուրը մաղել և նրբորեն խառնել։
Թխելու թերթիկը շարել մագաղաթյա թղթով։
Խառնուրդը տեղափոխեք կորնետի մեջ և պատրաստեք 8 սմ ձողիկներ
Թխել 12-15 րոպե։
Թողեք սառչի և ցողեք շաքարի փոշի։
///////////////////////////////////////
MATERIALE
CRETE MILLS Meel Sag: 100 g. (2/3 koppie)
Eiergele: 4
Eierwit: 4
Suiker: 125 g. (1/2 koppie)
Bakpoeier? 50 gr. (3 lepels)
Poeiersuiker: 60 g. (4 lepels)
Voorverhit die oond tot 180°C
Klits die eiergele met 1/3 van die suiker.
Klits die eierwitte totdat dit 'n meringue word en voeg laastens die res van die suiker en die bakpoeier by.
Meng die gele liggies met die wittes.
Sif die meel en meng liggies.
Voer die bakplaat met perkamentpapier uit.
Plaas die mengsel oor na 'n kornet en maak 8 cm-stokkies
Bak vir 12-15 minute.
Laat hulle afkoel en sprinkel hulle met poeiersuiker.
/////////////////////////////////////////////
МАТЕРИАЛИ
CRETE MILLS Брашно меко: 100гр. (2/3 чаша)
Яйчни жълтъци: 4
Яйчен белтък: 4
Захар: 125 гр. (1/2 чаша)
Бакпулвер? 50 гр. (3 лъжици)
Пудра захар: 60гр. (4 лъжици)
Загрейте фурната на 180°C
Жълтъците се разбиват с 1/3 от захарта.
Белтъците се разбиват на сняг и накрая се добавят останалата захар и бакпулвера.
Разбъркайте внимателно жълтъците с белтъците.
Пресейте брашното и разбъркайте внимателно.
Постелете тавата с хартия за печене.
Прехвърлете сместа върху корнет и направете 8 см пръчици
Пече се 12-15 минути.
Оставете ги да изстинат и ги поръсете с пудра захар.
/////////////////////////////////////////
MATÉRIAUX
CRETE MILLS Farine Moelleux: 100 g. (2/3 tasse)
Jaunes d'oeufs : 4
Blanc d'oeuf : 4
Sucre : 125 g. (1/2 tasse)
Levure chimique? 50 gr. (3 cuillères)
Sucre en poudre : 60 g. (4 cuillères)
Préchauffer le four à 180°C
Battre les jaunes avec 1/3 du sucre.
Battez les blancs d'oeufs jusqu'à ce qu'ils deviennent une meringue et ajoutez enfin le reste du sucre et la levure chimique.
Mélanger délicatement les jaunes avec les blancs.
Tamiser la farine et mélanger délicatement.
Tapisser la plaque à pâtisserie de papier parchemin.
Transférer le mélange dans un cornet et faire des bâtonnets de 8 cm
Cuire au four pendant 12-15 minutes.
Laissez-les refroidir et saupoudrez-les de sucre en poudre.
///////////////////////////////////////
MATERIALIEN
KRETA MÜHLEN Mehl weich: 100 g. (2/3 Tasse)
Eigelb: 4
Eiweiß: 4
Zucker: 125 g. (1/2 Tasse)
Backpulver? 50 gr. (3 Löffel)
Puderzucker: 60 g. (4 Löffel)
Backofen auf 180°C vorheizen
Das Eigelb mit 1/3 des Zuckers schaumig schlagen.
Schlagen Sie das Eiweiß zu einem Baiser auf und fügen Sie zum Schluss den restlichen Zucker und das Backpulver hinzu.
Mischen Sie vorsichtig das Eigelb mit dem Weißen.
Das Mehl sieben und vorsichtig mischen.
Backblech mit Pergamentpapier auslegen.
Übertragen Sie die Mischung in eine Tüte und machen Sie 8 cm lange Stäbchen
12-15 Minuten backen.
Abkühlen lassen und mit Puderzucker bestreuen.
////////////////////////////////////
MATERIALER
CRETE MILLS Mel Blødt: 100 g. (2/3 kop)
Æggeblommer: 4
Æggehvide: 4
Sukker: 125 g. (1/2 kop)
Bagepulver? 50 gr. (3 skeer)
Pulversukker: 60 g. (4 skeer)
Forvarm ovnen til 180°C
Pisk æggeblommerne med 1/3 af sukkeret.
Pisk æggehviderne til de bliver til en marengs og tilsæt til sidst resten af sukkeret og bagepulveret.
Bland forsigtigt blommerne med hviderne.
Sigt melet og bland forsigtigt.
Beklæd bagepladen med bagepapir.
Overfør blandingen til en kornet og lav 8 cm pinde
Bages i 12-15 minutter.
Lad dem køle af og drys dem med melis.
//////////////////////////////////////////
ÁBHAR
CRETE MILLS Plúr Bog: 100 g. (2/3 cupán)
Buíocáin Uibheacha: 4
Bán ubh:4
Siúcra: 125 g. (1/2 cupán)
Púdar bácála? 50 gr. (3 spúnóg)
Siúcra Púdraithe: 60 g. (4 spúnóg)
Preheat an oigheann go 180°C
Buail na buíocáin le 1/3 den siúcra.
Buail na whites ubh go dtí go mbeidh siad ina meringue agus ar deireadh cuir an chuid eile den siúcra agus an púdar bácála leis.
Measc na buíocáin go réidh leis na bánna.
Sift an plúr agus meascán go réidh.
Líne an leathán bácála le páipéar pár.
Aistrigh an meascán chuig cornet agus déan bataí 8 cm
Bácáil ar feadh 12-15 nóiméad.
Lig dóibh fuarú agus sprinkle iad le siúcra púdraithe.
/////////////////////////////////////////
MATERIALES
CRETE MILLS Harina Blanda: 100 g. (2/3 taza)
Yemas de huevo: 4
clara de huevo: 4
Azúcar: 125 g. (1/2 taza)
¿Levadura en polvo? 50 gramos (3 cucharas)
Azúcar en polvo: 60 g. (4 cucharas)
Precalentar el horno a 180°C
Batir las yemas con 1/3 del azúcar.
Batir las claras de huevo hasta que se conviertan en merengue y finalmente agregar el resto del azúcar y la levadura química.
Mezclar suavemente las yemas con las claras.
Tamizar la harina y mezclar suavemente.
Cubra la bandeja para hornear con papel pergamino.
Pasar la mezcla a una corneta y hacer palitos de 8 cm.
Hornear durante 12-15 minutos.
Déjalas enfriar y espolvoréalas con azúcar impalpable.
////////////////////////////////////////
MATERIALI
MULINI CRETA Farina Morbida: 100 g. (2/3 tazza)
Tuorli d'uovo: 4
Albume d'uovo: 4
Zucchero: 125 g. (1/2 tazza)
Lievito in polvere? 50 gr. (3 cucchiai)
Zucchero a velo: 60 g. (4 cucchiai)
Preriscaldare il forno a 180°C
Sbattere i tuorli con 1/3 dello zucchero.
Montare a neve gli albumi fino a quando non diventano una meringa e infine aggiungere il resto dello zucchero e il lievito.
Amalgamare delicatamente i tuorli con gli albumi.
Setacciare la farina e mescolare delicatamente.
Foderate la teglia con carta da forno.
Trasferire il composto in una cornetta e fare dei bastoncini di 8 cm
Cuocere per 12-15 minuti.
Fateli raffreddare e spolverizzateli di zucchero a velo.
//////////////////////////////////////////////
MATERIAŁY
CRETE MILLS Mąka miękka: 100 g. (2/3 szklanki)
Żółtka: 4
Białko jaja: 4
Cukier: 125g. (1/2 kubka)
Proszek do pieczenia? 50 gr. (3 łyżki)
Cukier puder: 60 g. (4 łyżki)
Rozgrzej piekarnik do 180°C
Żółtka ubić z 1/3 cukru.
Białka ubić na bezę, a na koniec dodać resztę cukru i proszek do pieczenia.
Delikatnie wymieszaj żółtka z białkami.
Mąkę przesiej i delikatnie wymieszaj.
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Przełóż miksturę na kornet i zrób 8 cm patyczki
Piecz przez 12-15 minut.
Pozwól im ostygnąć i posyp je cukrem pudrem.
////////////////////////////////////////
MATERIALE
CRETE MILLS Făină Moale: 100 g. (2/3 cană)
Gălbenușuri de ou: 4
Albus de ou: 4
Zahar: 125 g. (1/2 cană)
Praf de copt? 50 gr. (3 linguri)
Zahăr pudră: 60 g. (4 linguri)
Preîncălziți cuptorul la 180°C
Se bat galbenusurile cu 1/3 din zahar.
Batem albusurile spuma pana devin o bezea si la final adaugam restul de zahar si praful de copt.
Se amestecă ușor gălbenușurile cu albușurile.
Cerneți făina și amestecați ușor.
Tapetați foaia de copt cu hârtie de copt.
Transferați amestecul într-un cornet și faceți bețișoare de 8 cm
Se coace 12-15 minute.
Le lasam sa se raceasca si le stropim cu zahar pudra.
////////////////////////////////////////
МАТЕРИАЛЫ
Мука CRETE MILLS Мягкая: 100 г. (2/3 стакана)
Яичные желтки: 4
Яичный белок: 4
Сахар: 125 г. (1/2 стакана)
Порошок для выпечки? 50 гр. (3 ложки)
Сахарная пудра: 60 г. (4 ложки)
Разогрейте духовку до 180°C
Желтки взбить с 1/3 частью сахара.
Взбейте яичные белки, пока они не превратятся в безе, и, наконец, добавьте остальную часть сахара и разрыхлитель.
Аккуратно смешать желтки с белками.
Просейте муку и аккуратно перемешайте.
Застелите противень пергаментной бумагой.
Переложите смесь в корнет и сделайте палочки 8 см.
Выпекать 12-15 минут.
Дайте им остыть и посыпьте сахарной пудрой.
/////////////////////////////////
МАТЕРИЈАЛИ
ЦРЕТЕ МИЛЛС брашно Меко: 100 г. (2/3 шоље)
Жуманца: 4
Беланца: 4
Шећер: 125 г. (1/2 шоље)
Прашак за пециво? 50 гр. (3 кашике)
Шећер у праху: 60 г. (4 кашике)
Загрејте рерну на 180°Ц
Умутити жуманца са 1/3 шећера.
Умутити беланца док не постану безе и на крају додати остатак шећера и прашак за пециво.
Нежно помешајте жуманца са беланцима.
Просејте брашно и лагано мешајте.
Обложите плех папиром за печење.
Пребаците смесу у корнет и направите штапиће од 8 цм
Пеците 12-15 минута.
Оставите да се охладе и поспите их шећером у праху.
/////////////////////////////////////
MATERIAL
CRETE MILLS Mjöl Mjukt: 100 g. (2/3 kopp)
Äggula: 4
Äggvita: 4
Socker: 125 g. (1/2 kopp)
Bakpulver? 50 gr. (3 skedar)
Pulversocker: 60 g. (4 skedar)
Värm ugnen till 180°C
Vispa äggulorna med 1/3 av sockret.
Vispa äggvitorna tills det blir en maräng och tillsätt till sist resten av sockret och bakpulvret.
Blanda försiktigt äggulorna med vitan.
Sikta mjölet och blanda försiktigt.
Klä bakplåten med bakplåtspapper.
Överför blandningen till en kornett och gör 8 cm pinnar
Grädda i 12-15 minuter.
Låt dem svalna och strö över strösocker.
///////////////////////////////////////
MALZEMELER
GİRİT DEĞİRMENLERİ Un Yumuşak: 100 gr. (2/3 bardak)
Yumurta Sarısı: 4
Yumurta akı: 4
Şeker: 125 gr. (1/2 bardak)
Kabartma tozu? 50 gr. (3 kaşık)
Pudra Şekeri: 60 gr. (4 kaşık)
Fırını önceden 180°C'ye ısıtın
Sarıları şekerin 1/3'ü ile çırpın.
Yumurta aklarını beze haline gelene kadar çırpın ve son olarak kalan şeker ve kabartma tozunu ekleyin.
Sarıları beyazlarla yavaşça karıştırın.
Unu eleyin ve hafifçe karıştırın.
Fırın tepsisini parşömen kağıdı ile hizalayın.
Karışımı bir kornete aktarın ve 8 cm'lik çubuklar yapın.
12-15 dakika pişirin.
Soğumaya bırakın ve üzerlerine pudra şekeri serpin.
//////////////////////////////////////
MATERIAALIT
CRETE MILLS Pehmeät jauhot: 100 g. (2/3 kuppia)
Munankeltuaiset: 4
Munanvalkuainen: 4
Sokeri: 125 g. (1/2 kuppia)
Leivinjauhe? 50 gr. (3 lusikkaa)
Tomusokeri: 60 g. (4 lusikkaa)
Kuumenna uuni 180°C:een
Vatkaa keltuaiset 1/3:n kanssa sokerista.
Vatkaa valkuaiset marenkiksi ja lisää lopuksi loput sokerista ja leivinjauheesta.
Sekoita varovasti keltuaiset valkuaisten kanssa.
Siivilöi jauhot ja sekoita varovasti.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Siirrä seos kornettiin ja tee 8 cm tikkuja
Paista 12-15 minuuttia.
Anna niiden jäähtyä ja ripottele päälle tomusokeria.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
σ ευχαριστώ για τη επίσκεψη